پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست پزشکیان: مردم در دریافت خدمات، به خودی و غیر خودی تقسیم نشوند/ نگرانی اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل است

پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز - یکشنبه - هیئت دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان اینکه منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست و اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضا‌های سبز کارخانه‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

پزشکیان با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در جلسه امروز هیئت دولت، بر ضرورت مردم‌داری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد: ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آنها توصیه می‌کنم که در همه تصمیمات و اقدامات خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسئولیت‌ها، خدمت به مردم و کسب رضایت آنهاست، لذا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.

پزشکیان با اشاره به موقعیت مرزی استان‌های اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچه‌های مرزی تاکید کرد و گفت: این دو استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استان‌های مرزی توجه ویژه شود.

در جلسه امروز هیئت دولت آقایان مسعود امامی و علی‌اصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیئت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیس جمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار