قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 17
کد خبر: ۲۶۳۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز - یکشنبه - هیئت دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان اینکه منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست و اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضا‌های سبز کارخانه‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

پزشکیان با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در جلسه امروز هیئت دولت، بر ضرورت مردم‌داری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد: ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آنها توصیه می‌کنم که در همه تصمیمات و اقدامات خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسئولیت‌ها، خدمت به مردم و کسب رضایت آنهاست، لذا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.

پزشکیان با اشاره به موقعیت مرزی استان‌های اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچه‌های مرزی تاکید کرد و گفت: این دو استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استان‌های مرزی توجه ویژه شود.

در جلسه امروز هیئت دولت آقایان مسعود امامی و علی‌اصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیئت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیس جمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر